Personbil

Priser

Køreskolen tilbyder :
– Kørekort med manuelt gear
– 
Kørekort med automatgear (Kode78)

Personbil Lovkrav

29 Teorilektioner
16 Køretimer
  4 Lektioner på manøvrebane (kravlegård)
  4 Lektioner på køretekniskanlæg (glatbane)
  1 Teoriprøve
  1 Køreprøve

Kørekort information

Du kan starte med at tage dit kørekort 3 måneder inden du bliver 17 år, dette kræver dog en samtykke erklæring fra dine forældre (blanket P23T).

Kørekort med automatgear er en køretilladelse, der kun gælder for biler med automatgear. Når du har bestået og erhvervet dig kørekortet, vil Kode78 fremgå i dit kørekort. Dette betyder, at du ikke må køre biler med manuelt gear, medmindre du tager en ekstra prøve senere i en bil med kobling og manuelt gear.

Kørekort med manuelt gear, giver også samtidigt adgang til kørsel i bil med automatgear/elbiler. I bil med manuelt gear, skal du selv betjene bilens kobling og gearstang, modsat en bil med automatgear. En bil med automatgear, har ingen kobling og skifter selv gear.

Lægeattest og foto skal medbringes til første teoriaften, hvis muligt, og senest 7 dage fra holdstart.  Førstehjælpsbevis skal afleveres hurtigst muligt efter holdstart.

BEMÆRK: Der køres på hverdage i tidsrummet 08:00 til 16:30, al kørsel starter og slutter ved teorilokalet /Jegstrupvej 10 – 8800 Viborg.  Du skal afsted til teori og kørsel 1 gang om ugen. Der er mødepligt til både teori og kørsel, så det er VIGTIG du afsætter tiden til undervisningen.