Personbil Kørekort

En nemmere vej til kørekortet

Hvis du tager kørekort med automatgear hos Isagers Køreskole, vil min undervisning også hjælpe dig med at forberede dig til køreprøven og vil give dig feedback om dine kørefærdigheder. Det vil sikre, at du føler dig godt rustet til at tage køreprøven, og vil give dig den bedste chance for at bestå.

Hvis du er en af de mange, der overvejer at tage kørekort med automatgear, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi guide dig gennem de vigtigste ting, du skal vide om at tage kørekort med automatgear, inklusiv hvordan du kan forberede dig bedst muligt og hvad du kan forvente på din køreprøve.

Hvad er kørekort med automatgear?

Kørekort med automatgear er en køretilladelse, der kun gælder for biler med automatgear. Når du har bestået og erhvervet dig kørekortet, vil Kode78 fremgå i dit kørekort. Dette betyder, at du ikke må køre biler med manuelt gear, medmindre du tager en ekstra prøve senere i en bil med kobling og manuelt gear.

Hvis du senere gerne vil have muligheden for at køre med manuelt gear, kræver det kun en køreprøve i en alm. bil for at få lov til at køre begge biler. Kørekort med automatgear kan være en god mulighed for dem, der ikke ønsker at bekymre sig om gearskifte / Kobling og ønsker at fokusere 100% på at køre bilen, og aflæse trafikken og skiltningen.
Som ny bilist bruger du 80% af dine resurser på gear og kobling, – det er du helt fri for i en bil med automatgear. En bil med automatgear går eks. aldrig i stå da gearkassen ikke gør motorstop muligt. En klart lettere vej til kørekortet. 

Valg af kørekort med automatgear

Før du beslutter dig for at tage kørekort med automatgear, er det vigtigt at overveje dine behov og ønsker. Det kan være en god idé at tage en prøvetur med en bil med automatgear, så du kan føle dig mere sikker på, om dette er det rigtige valg for dig. Undervisningskravene til automatgear er de samme som til alm. bil, så tiden du skal bruge på dit kørekort, vil være den samme som alm. bil – i mange tilfælde vil eleverne komme hurtigere igennem forløbet da du kan fokusere langt bedre på at køre og aflæse trafikken, når du ikke skal fokusere på gearskifte og koblingspunktet.
 

Hvis du bor i Viborg og omegn, kan du overveje at tage kørekort med automatgear hos Isagers Køreskole, vi er desuden også den eneste køreskole der tilbyder nyerhvervelse med automatgear. Med mine mere end 20 års erfaring som kørelærer, har hjulpet mange elever med at tage kørekort til bil, MC, trailer & generhvervelse. Min erfaring hjælper dig til at lære teorien hurtigt. Samt blive en mere sikker og dygtig bilist.

Forberedelse til kørekort med automatgear

Når du har valgt at tage kørekort med automatgear, er det vigtigt at forberede dig godt. En af de bedste ting, du kan gøre, er at finde en god køreskole med erfaring i at undervise i automatgear. Isagers Køreskole, er et godt valg for dem, der ønsker at tage kørekort med automatgear. Jeg vil give dig en grundig undervisning, gennemgår bilen og dens funktioner med dig, og øve dig i forskellige trafiksituationer.
Hos Isagers køreskole vil du blive klædt godt på så bliver en god og sikker bilist.

Køreprøven

Når du føler dig klar til at tage din køreprøve, er det vigtigt at huske på, at du vil blive bedømt på din evne til at køre bilen sikkert og korrekt.

Vi vil selvfølgelig sammen forberede dig til køreprøven og give feedback om dine kørefærdigheder og øve lidt ekstra hvis det er påkrævet.
Hos Isagers køreskole bliver du bliver du klædt rigtigt på til køreprøven

Opsummering

At tage kørekort med automatgear kan være en god mulighed for dem, der ønsker at fokusere på at køre bilen og ikke ønsker at bekymre sig om gearskiftet & kobling. Som ny bilist bruger du 80% af dine resurser på gear og kobling, – det er du helt fri for i en bil med automatgear.  Det er vigtigt at overveje dine behov og ønsker, inden du beslutter dig for at tage kørekort med automatgear. Hvis du stadig gerne vil tage dit kørekort med automatgear, kan du overveje at tage kørekort hos Isagers Køreskole, som har mere end 20 års erfaring som kørelærer, og er specialiseret i undervisning af automatgear.

Husk, at det er vigtigt at forberede sig godt, når man tager kørekort med automatgear. Find en god køreskole og øv dig på teoriprøven. Når du er klar til køreprøven, vil din kørelærer eller underviser hjælpe dig med at forberede dig bedst muligt. God fornøjelse med at tage kørekort med automatgear!